Ljubiša Kostov iz Dimitrovgrada dobitnik priznanja “Senior Consultant“ kompanije „Herbalife“

Ljubiša Kostov iz Dimitrovgrada dobitnik je priznanja “Senior Consultant“ kompanije „Herbalife“ Srbija za promovisanje zdravog načina života. Kostovu je nagrada uručena 30. jula ove godine u hotelu „Crowne Plaza“ u Beogradu.

          Kostov kažeza FAR da je pre nepuna 2 meseca postao korisnik kompanije „Herbalife“.

          „28. juna ove godine postao sam nezavisni distributer u američkoj kompaniji Herbalife sa sedištem u Srbiji, a nekoliko nedelja ranije postao sam njihov korisnik. Trenutno se bavim promocijom proizvoda ove kompanije i aktivno učestvujem u svim aktivnostima, koje između ostalog podrazumevaju edukaciju konzumenata o osnovama zdrave ishrane, promovisanje i upoznavanje sa celom paletom proizvoda Herbalife, kroz razne vrste seminara pod nazivom „Quick start“, koji se organizuju svakog meseca u Nišu i Beogradu.

Konzument može postati član „Herbalife“ u svakom trenutku, a samim tim dobija i popust na sve proizvode. Spomenuo bih nekoliko proizvoda, među kojima su nutritivni šejk miks, koji predstavlja kompletan proteinski doručak (zamenski obrok), Herbalife 24, koji koriste uglavnom sportisti i Beta heart za regulaciju holesterola“. 80% bolesti javljaju se kao posledica stresa i neuravnotežene ishrane, a ovi proizvodi „Herbalife“ imaju za cilj da izbalansiraju metaboličke procese u organizmu“ – ističe Kostov.

          Kostov, takođe dodaje da će u petak, 4. avgusta u 18:00 časova u ugostiteljskom objektu „Magurac“ u Dimitrovgradu organizovati edukaciju o proizvodima „Herbalife“, a svi koji budu došli moći će besplatno da probaju neke od ponuđenih proizvoda.

          Herbalife je vodeća svetska kompanija u nutricionizmu sa sedištem u Los Anđelesu (SAD) i ima svoja predstavništva u preko 100 zemalja širom sveta. Osnovana je 1980. godine, a od 2012. godine radi zvanično i u Srbiji.

 А.Todorov

 Foto: A. Todorov

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Latest comment

Ostavi komentar