Firma „Drumovi A&D“ iz Pirota izabrana za izvođača radova na trećoj fazi rekonstrukcije deonice puta Trnski Odorovci – Kusa Vrana

U Beogradu je danas održano otvaranje pristiglih ponuda po javnoj nabavci za završetak radova na trećoj fazi rekonstrukcije deonice puta Trnski Odorovci – Kusa Vrana u dužini od 2.371 m.

Za izvođača je izabrana firma „Drumovi A&D“ iz Pirota. Procenjena vrednost radova čiji se početak uskoro očekuje iznosi 30. 130. 000 dinara. Polovina sredstava obezbeđena je iz budžeta opštine Dimitrovgrad, dok će preostali iznos obezbediti Ministarstvo privrede Republike Srbije, rekao je za portal FAR Žan Conević, pomoćnik predsednika opštine za komunalnu delatnost i putnu infrastrukturu.

Conević ja takođe izjavio da se nakon prvomajskih praznika očekuju radovi na udarnim rupama u gradu i dodao da će uža gradska jezgra biti prioritetna, a zatim lokalni putevi.

Izvođač radova je građevinsko preduzeće „Atina“ iz Niša, a sredstva u iznosu od 2.300.000 obezbedila je opština Dimitrovgrad, zaključio je Conević.

 A. Todorov

Foto: S. Milanov / Ž. Conević

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar