a
 

Dimitrovgrađanka Andrijana Spasov na sajmu modne fotografije “Fotogeneza” u Nišu

U Oficirskom domu u Nišu nedavno je u organizaciji Continuum Development Centra i Milutin Lađević Design-a održan sajam modela i modne fotografije “Fotogeneza”. Ućešće u ovom zanimljivom događaju, koji se po prvi put održava u Nišu, uzela je i Andrijana Spasov iz Dimitrovgrada.

Kao veliki ljubitelj fotografije, Andrijana je svojim radovima upotpunila foto-izložbu koja je bila deo celokupne manifestacije, a sa samog događaja nosi pozitivne utiske. Prema njenim rečima, u pitanju je sajam koji je zainteresovanim fotografima i modelima pružio mogućnost da prate predavanja o modnoj fotografiji i da se upoznaju sa funkcionisanjem modne industrije, a pored izložbe fotografija, prisutni su mogli da pogledaju i modnu reviju.

Neke od Andrijaninih fotografija prethodnih godina mogle su se videti na različitim izložbama, među kojima su godišnja izložba Udruženja likovnih umetnika amatera “Pirgos Art” u Pirotu i izložba “(Ne)briga o kulturnom nasleđu” pirotskog “Muzeja Ponišavlja”, na čijem se prošlogodišnjem foto-konkursu jedan od njenih radova našao i među nagrađenima.

D. Jelenkov

Foto: Andrijana Spasov

Bez komentara

Ostavi komentar