a
 

Зона Юг: Черната серия на „Младост“ продължава – „Пчиня“ вкара 3 гола на Пескара

В 11-ия кръг от първенството на футболна Зона Юг футболистите на „Младост“ загубиха на 28 октомври т.г. на стадион Пескара в Босилеград от „Пчиня“ /Търговище/ с 3:1.

Босилеградските зелено-бели са последни в таблицата с една победа и 10 загуби.

В следващия кръг „Младост“ гостува в Димитровград на отбора на „Балкански“, който е 7-ми в класирането със 17 точки в актива.

  А. Тодоров

Фото: А. Зарева (Спортен съюз Босилеград)

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar