a

Završne priredbe učenika četvrtog razreda

Učenici četvrtog razreda osnovne škole „Hristo Botev“ u Dimitrovgradu obradovali su svoje roditelje prigodnom priredbom povodom kraja školske godine. Deca su uz pomoć svojih učiteljica pripremila kolažni program ispunjen pesmom, igrom, skečevima i stihovima, i tako obeležila još jednu prekretnicu u svom školovanju, jer ih od naredne školske godine očekuju novi školski izazovi. Nisu izostale suze, a ni dečiji osmeh.

This image has an empty alt attribute; its file name is 195-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 196-1024x683.jpg

Đaci u petak završavaju školsku godinu i kreću na zasluženi raspust.

Reporterska ekipa FAR-a zabeležila je atmosferu sa završnih priredbi u odeljenjima IV-2 I IV-3 u centralnoj gradskoj školi.

P. Videnov

Foto: Petar Videnov / odeljenje IV-2

Napisao/la

Petar Videnov je rođen 1970. godine. Iako agronom po profesiji, u celosti se posvećuje novinarstvu. Novinarsku karijeru počinje u radio-televiziji Caribrod 1995. godine, gde kao novinar, voditelj i urednik već 21 godinu učestvuje u kreiranju i stvaranju raznovrsnih radijskih i televizijskih emisija, dokumentarnih filmova, reportaža i intervjua na bugarskom i srpskom jeziku. Posebnu pažnju posvećuje negovanju kulture i tradicije bugarske nacionalne zajednice u Srbiji. Novinar-urednik (1999-2000), član uređivačkog kolegijuma (2000-2002) i glavni i odgovorni urednik RT Caribrod (2002-2003) i (2009-2011). Dugogodišnji saradnik Novinsko-izdavačke ustanove „Bratstvo“ i istoimenog nedeljnika na bugarskom jeziku. Saradnik elektronskih i štampanih medija u Srbiji i Bugarskoj, a posebno Radio-televizije Srbije - „TV Žurnal na bugarskom jeziku“. Dopisnik nacionalnog bugarskog časopisa “Lov i ribolov“. Sa Agencijom za kinematografsku i televizijsku produkciju “Positive Production” iz Dimitrovgrada radio na izradi više dokumentarnih filmova i emisija – reditelj i scenarista dokumentarnih filmova „Trio Forte“ i „Zlatan Dudov“. Jedan od osnivača Udruženja građana „Emblema“ i Internet Portala „Far“. Bavi se publicistikom. Autor knjige „Po lovdžijski“. Član NUNS-a i međunarodne federacije novinara IFJ. Dobitnik značajnih novinarskih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim medijskim festivalima.

Bez komentara

Ostavi komentar