Proslava jubileja PU “8. septembar” uz šarenilo boja i vesele tonove

Prigodnom svečanošću predškolska ustanova “8. septembar” iz Dimitrovgrada obeležila je svoj jubilej – 50 godina postojanja U slavljeničkoj atmosferi, uz šarenilo boja i vesele tonove, pred brojnom publikom u hali sportskog centra, predstavila su se deca iz svih objekata. Pesmom, igrom, kostimima i svojim osmesima pokazali su koliko čudesna dečja mašta može da bude.

This image has an empty alt attribute; its file name is 221-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 222-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 223-1024x683.jpg

Radost zbog proslave podelila je i direktorka Vera Vasov, rekavši da joj je srce puno i da je srećna što je baš ona na čelu ustanove u godini jubileja.

“Mnogo sam ponosna, jer puno je truda i rada uloženo. Videli ste decu, videli ste vaspitače na sceni i tu je trebalo raditi i raditi. 50 godina nije malo. Mi ne smemo da pravimo greške, moramo da idemo napred i da budemo svake godine bolji. Bilo je puno posetilaca u hali i ja sam presrećna. Biti direktor na čelu ustanove, koja može da izvede i da sprovede takvu manifestaciju nije zasluga direktora, nego kolektiva koji razmišlja na takav način da jednostavno zna šta hoće. A mi znamo, i to smo danas pokazali” – kazala je Vasov.

This image has an empty alt attribute; its file name is 224-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 225-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 226-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 227-1024x683.jpg

Ekipa portal FAR čestita predškolskoj ustanovi “8. septembar” veiki jubilej!

Teodora Petrov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Теодора Петров е родена през 1995 година. Основно и средно образование завършва в Димитровград (Цариброд), след което продължава обучението си в Университета в Косовска Митровица. Става преподавател по английски език и литература. Още като малка проявява интерес към чужди езици, обича фотография, писане и актьорство. Получава награда за участие в постановка в чест на Уилям Шекспир, а с колегите си от университета пише текст за театрална пиеса, която е изиграна в факултета в Косовска Митровица. Превежда от английски, испански и български на сръбски език. Журналист-сътрудник на портал ФАР от 2018 година. Работи като журналист и преводач, изключително позитивна и обича работата в екип.

Bez komentara

Ostavi komentar