a

Od prodaje bedževa na turniru u malom fudbalu prikupljeno 56.560 dinara

Sinoć na turniru u malom fudbalu umesto ulaznica deljeni su bedževi fondacije “Zamisli život”. Prikupljena su sredstva u iznosu od 56.560 dinara.

“Ovo je program fondacije “Zamisli život” i igraonice “Čuvari smeha” koji je nedavno uspostavljen. Sredstva su namenjena za pomoć deci samohranih roditelja, deci pod starateljstvom i porodicama dece sa smetnjama u razvoju u procesu obrazovanja. Građani su još jednom pokazali svoju humanost na delu i ja im se zahvaljujem na tome” – izjavila je za portal FAR Tijana Aleksov, upravitelj Fondacije “Zamisli život”.

This image has an empty alt attribute; its file name is 424-1024x683.jpg

Građani koji nisu bili na turniru mogu i dalje pomoći uplaćivanjem sredstva na žiro račun fondacije 105-2261860-84.

Teodora Petrov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar