a

VIDEO: Goran Šepa Gale o koncertu u Dimitrovgradu, Kerberu i rokenrolu

Čuvena niška rok grupa “Kerber” održala je koncert 28. jula u Sportskom centru “Park” u Dimitrovgradu. Bend je oduševio publiku hitovima poput “Ratne igre”, “Čovek od meda”, “Kad ljubav izda”…

Reporterska ekipa portala FAR je nakon uspešno održanog koncerta razgovarala sa frontmenom grupe Goranom Šepom, koji je veoma zadovoljan nastupom i atmosferom na ovom rok spektaklu.

“Bili smo zatečeni vremenom, ali ništa nije moglo sprečiti da se ponovo vidimo. Puna srca odlazim iz Dimitrovgrada. Ovo je jako lep koncert. ‘Kerber’ ima tu priču da svira dok je nama lepo, jer kad prestanemo da uživamo, onda nemate šta da očekujete od nas. Ako mi uživamo onda i vi to prepoznate. To je cela priča” – rekao je Goran Šepa Gale.

U tv prilogu pogledajte intervju sa popularnim Galetom.

Novinar: Teodora Petrov
Snimatelji: Stefan Pavić / Mikica Kostov
Tonski snimatelj: Saša Radivoev
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: Internet Portal FAR
jul 2019

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar