a

„Balkanski“ poražen od „Timočanina“ u Kupu FSRIS

Porazom u četvrtfinalu od ekipe „Timočanina“ rezultatom 5:0 (1:0), fudbaleri „Balkanskog“ završili su takmičenje u Kupu fudbalskog saveza regiona Istočne Srbije. Meč je igran 4. avgusta u Boljevcu.

Trener dimitrovgradskog kluba Nebojša Rangelov rekao je za FAR da je njegova ekipa, uprkos povredama nekolicine igrača, pružila veoma dobar otpor favorizovanom srpskoligašu iz Knjaževca, naročito u prvih 45 minuta igre i dodao da konačan rezultat nije pravo merilo odnosa snaga na terenu, ali da je poraz u ovom trenutku ipak realan.

Nakon Kup takmičenja, „Balkanski“ se okreće nastavku priprema za novu takmičarsku sezonu u Zoni Jug koja će početi 17. avgusta.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar