Dvodnevna obuka na temu pisanje biznis plana i promocija EU PRO programa u Pirotu

Ugovorna okružna privredna komora Pirot i Regionalna razvojna agencija “Jug” iz Niša, organizuju 1. i 2. oktobra dvodnevnu besplatnu obuku na temu pisanje biznis plana i promocija EU PRO Javnog poziva. Predavanje će se održati u sali UOKP u Pirotu od 11:00 do 15:00 časova.

Obuku će održati Maja Virijević, sertifikovani trener, zaposlena u Regionalnoj razvojnoj agenciji “Jug” iz Niša.

Nakon završene obuke, polaznici će dobiti sertifikate koji su priznati prilikom konkurisanja za programe podrške preduzetnicima na javnim pozivima raspisanih od strane relevantnih resornih institucija i Ministarstava.

Zainteresovani se mogu prijaviti putem telefona 060/560-01-80 i 010/500-924 ili putem mejla [email protected] i [email protected].

Teodora Petrov

Foto: Teodora Petrov

Napisao/la

Теодора Петров е родена през 1995 година. Основно и средно образование завършва в Димитровград (Цариброд), след което продължава обучението си в Университета в Косовска Митровица. Става преподавател по английски език и литература. Още като малка проявява интерес към чужди езици, обича фотография, писане и актьорство. Получава награда за участие в постановка в чест на Уилям Шекспир, а с колегите си от университета пише текст за театрална пиеса, която е изиграна в факултета в Косовска Митровица. Превежда от английски, испански и български на сръбски език. Журналист-сътрудник на портал ФАР от 2018 година. Работи като журналист и преводач, изключително позитивна и обича работата в екип.

Bez komentara

Ostavi komentar