Janko Mladenović i Hana Ilić najbolji na teniskom turniru narandžastog nivoa u Dimitrovgradu

Na teniskim terenima u Sportskom centru „Park“ u Dimitrovgradu juče je održan teniski turnir narandžastog nivoa iz programa Tennis 10s za dečake i devojčice uzrasta do 10 godina.

This image has an empty alt attribute; its file name is 423-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 424-1024x683.jpg

Prvo mesto u kategoriji dečaka zauzeo je Janko Mladenović iz TK „Euroclub“ iz Zaječara. Drugo mesto pripalo je Matiji Stojanoviću iz „Teniske akademije Živković“ iz Niša, dok su treće osvojili domaći teniser Aleksa Salijević, član TK „Caribrod“ i Radovan Petrović iz „Teniske akadeemije Živković“. Četvrti u konačnom plasmanu je Nemanja Ilić iz TK „REM“ iz Bele Palanke

Pobednik turnira kod dečaka Janko Mladenović nije krio zadovoljstvo osvajanjem pehara namenjenog najboljem teniseru na turniru, kao i organizacijom celokupnog nadmetanja.

„Organizacija turnira u Dimitrovgradu je bila na visokom nivou. Domaćini su bili gostoprimljivi i trebalo bi i drugi organizatori ovakvih takmičenja da se ugledaju na njih. Pošto je moj imenjak veliki Janko Tipsarevic zavrsio svoju tenisku karijeru, ovaj pobednički trofej posvećujem upravo njemu“ – rekao je specijalno za FAR pobednik turnira.

This image has an empty alt attribute; its file name is 425-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 426-1024x683.jpg

Kod devojčica najbolja je bila Hana Ilić. Drugo mesto je osvojila Jovana Bojović, dok su treće podelile Aleksandra Stojanović i Iva Stojačić. Sve teniserke su članice „Teniske akademije Živković“ iz Niša.

Prvo mesto u utešnom turniru kod devojčica pripalo je Danici Todorović iz „Radničkog“. Drugoplasirana u ovoj konkurenciji je Lana Đorđev iz TK „AS Timok“ iz Zaječara.

This image has an empty alt attribute; its file name is 427-1024x683.jpg

Dečji teniski turnir u Dimitrovgradu organizovan je u okviru kalendara Teniskog saveza istočne Srbije.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar