Stonoteniseri „Mladosti“ upisali prvi prvenstveni trijumf

Pobedom od 4:0 nad ekipom „Medijana 2“, stonoteniseri „Mladosti“ ostvarili su prvi trijumf u takmičarskoj sezoni 2019/20. Dvoboj 13. kola Kvalitetne A lige Stnoteniskog saveza centralne Srbije odigran je minulog vikenda u Bosilegradu.

Nikola Taleski je savladao Dušana Đulevića sa 3:2 i Dimitrija Živkovića sa 3:1. Luka Nikolov je bio bolji od Vanje Milićevića rezultatom 3:0, dok je Bratislav Stojimenov sa 3:1 pobedio Dimitrija Živkovića. Na klupi za rezerve kod domaćina bili su Miljan Ilijev, Borislav Grigorov i Nikola Zaharijev.

Trener domaćeg tima Nikola Taleski je rekao da su njegovi izabranici ušli u meč izuzetno motivisanо i da su tokom meča izgarali za svaki poen, što je na kraju rezultiralo ubedljivom pobedom.

„Jesenas smo izgubili neke mečeve koje smo trebali rešiti u našu korist. Protiv “Medijane” smo igrali bez kapitena Nikole Zaharijeva, tako da sam i ja morao na parket da pomognem svojim momcima. Ovaj trijumf predstavlja satisfakciju za odličan i naporan rad na trenizima, tako da u nastavku sezone možemo očekivati još dobrih izdanja, a samim tim i rezultata” – zaključio je Taleski.

Narednog vikenda bosilegradski sastav je slobodan, a poslednjeg dana februara očekuje ga gostovanje u Vlasotncu, ekipi “Vlasine”.

A. Todorov

Foto: Nikola Taleski / STK “Mladost” Bosilegrad

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar