a

„Mladost“ poražena od ekipe „Top spin 2“ u Vranju

Tokom proteklog vikenda Stonoteniski klub „Mladost“ iz Bosilegrada pretrpeo je poraz od ekipe „Top Spin 2“ rezultatom 4:0. Susret 7. prvenstvenog kola Kvalitetne A lige Stonoteniskog saveza centralne Srbije je igran 16. novembra u Vranju.

Trener bosilegradskog tima Nikola Taleski je istakao za portal FAR da je u ovom meču njegova ekipa nastupila u izmenjenom sastavu. On je naglasio da je uprkos porazu zadovoljan zalaganjem svojih pulena koji su se prema njegovim rečima na dostojan način suprostavili znatno iskusnijoj i favorizovanoj ekipi „Top spina“.

U narednom kolu STK „Mladost“ dočekuje u Bosilegradu ekipu „Belo Polje“ iz Surdulice. Dvoboj je na programu u subotu, 23. novembra, u 17:00 časova.

 A. Todorov

Foto: Nikola Taleski / STK Mladost

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar