a

Dimitrovgrad domaćin otvorenog prvenstva “A” klase Stonoteniskog saveza centralne Srbije

U sportskoj hali u Dimitrovgradu, 21. i 22. marta biće održan stonoteniski turnir “A” klase koji će kako ističu organizatori okupiti najbolje mlade stonotenisere centralne Srbije.

Prvog takmičarskog dana, u subotu, 21. marta, u 10:00 časova na programu će biti nadmetanja mlađih kadeta i juniora, dok će dan kasnije, po identičnoj satnici, snage odmeriti i kadeti. Takmičenje u ove tri kategorije biće održano u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Prijave za turnir se dostavljaju na e-mail [email protected], najkasnije do 18. marta, dok će spisak prijavljenih takmičara biti objavljen na internet stranici STSCS.

Kotizacija za učešće na stonoteniskom prvenstvu iznosi 800 dinara, a prema propozicijama uplatu za svakog igrača vrši klub koji ga prijavljuje za nadmetanje. Za najbolje stonotenisere obezbeđeni su pehari, medalje i diplome.

Organizatori turnira su Stonoteniski savez centralne Srbije i Stonoteniski klub “Caribrod” uz podršku Sportsko turističkog centra Caribrod i Sportskog saveza Caribrod. Pokrovitelj ove sportske smotre je Opština Dimitrovgrad.

Detaljnije informacije o turniru možete naći na zvaničnom sajtu Stonoteniskog saveza centralne Srbije.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar