a

Zaharijev: Podela vizira građanima Bosilegrada od utorka

Posle podele vizira svim javnim preduzećima, od utorka će biti deljeni i građanima Bosilegrada, najavio je predsednik opštine Vladimir Zaharijev. Epidemiološka situacija je nepromenjena, nema zaraženih, niti sumnji na koronavirus, dodao je on.

Zaharijev je rekao da se oseća kriza zbog odlaganja plaćanja poreza i prihoda u opštini, ali da se i dalje sve drži pod kontrolom. Takođe, istakao je da Bosilegrad nastavlja sa proizvodnjom maski, kao i sa pranjem ulica na teritoriji opštine.

O detaljima u telefonskom razgovoru sa Vladimirom Zaharijevim.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Foto: Vladimir Krojf Zahariev
Produkcija: FAR TV
maj 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar