Izbori 2020: U Dimitrovgradu proglašena lista GG ”Feniks” Caribrod, radom i istinom za stabilnu porodicu, Milko Sokolov-Ganja

Rok za predstojeće izbore istekao je u ponoć, a Opštinska izborna komisija proglasila je šestu izbornu listu GG ”Feniks” Caribrod, radom i istinom za stabilnu porodicu, Milko Sokolov-Ganja, za koju će građani Dimitrovgrada moći da daju svoj glas na lokalnim izborima, 21. juna.

Prvi na poslednjoj proglašenoj listi, koja broji 20 kandidata za odbornike lokalanog parlamenta je Milko Sokolov, tehničar trgovine iz Dimitrovgrada.

Liste koje su predložile svoje kandidate za odbornike na lokalu su: “Aleksandar Vučić – Za našu decu”; “Demokratska partija Bugara – Nebojša Ivanov”; “Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije (SPS)”; “Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka”; “Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbije (JS)” i GG ”Feniks” Caribrod, radom i istinom za stabilnu porodicu, Milko Sokolov-Ganja.

Za parlamentarne izbore u Srbiji Republička izborna komisija je proglasila ukupno 16 izbornih lista. U ponoć je zaključen jedinstveni birački spisak, a RIK će danas objaviti broj birača u “Službenom glasniku”.

Prema podacima Agencije za borbu protiv korupcije koje je iznela Beta, izbornu kampanju u Srbiji prati 120 posmatrača sa ciljem nadgledanja promotivnih predizbornih aktivnosti političkih subjekata.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar