a

Izbori 2020: U Dimitrovgradu proglašena lista GG ”Feniks” Caribrod, radom i istinom za stabilnu porodicu, Milko Sokolov-Ganja

Rok za predstojeće izbore istekao je u ponoć, a Opštinska izborna komisija proglasila je šestu izbornu listu GG ”Feniks” Caribrod, radom i istinom za stabilnu porodicu, Milko Sokolov-Ganja, za koju će građani Dimitrovgrada moći da daju svoj glas na lokalnim izborima, 21. juna.

Prvi na poslednjoj proglašenoj listi, koja broji 20 kandidata za odbornike lokalanog parlamenta je Milko Sokolov, tehničar trgovine iz Dimitrovgrada.

Liste koje su predložile svoje kandidate za odbornike na lokalu su: “Aleksandar Vučić – Za našu decu”; “Demokratska partija Bugara – Nebojša Ivanov”; “Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije (SPS)”; “Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka”; “Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbije (JS)” i GG ”Feniks” Caribrod, radom i istinom za stabilnu porodicu, Milko Sokolov-Ganja.

Za parlamentarne izbore u Srbiji Republička izborna komisija je proglasila ukupno 16 izbornih lista. U ponoć je zaključen jedinstveni birački spisak, a RIK će danas objaviti broj birača u “Službenom glasniku”.

Prema podacima Agencije za borbu protiv korupcije koje je iznela Beta, izbornu kampanju u Srbiji prati 120 posmatrača sa ciljem nadgledanja promotivnih predizbornih aktivnosti političkih subjekata.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar