Atletičarkama “Balkana” tri medalje u Kruševcu i plasman na državno prvenstvo u Sremskoj Mitrovici

Članice Atletskog kluba “Balkan” iz Dimitrovgrada Jana Borisov, Jovana Ivković i Iva Micev okitile su se medaljama na prvenstvu centralne Srbije za mlađe pionirke koje je 14. juna održano u Kruševcu. One su na taj način stekle pravo nastupa na državnom prvenstvu 21. juna u Sremskoj Mitrovici.

This image has an empty alt attribute; its file name is 201-1024x683.jpg

Jana Borisov je u disciplini skok u vis osvojila srebrnu medalju sa ličnim rekordom 137cm. Jovana Ivković je takođe bila srebrna u bacanju kugle sa svojim najboljim rezultatom 8.21m, a u istoj disciplina Iva Micev je osvojila bronzano odličje sa ličnim ostvarenjem 8.01m. Na nadmetanju su nastupile još četiri atletičarke “Balkana” Lena Petrović, Maša Milić, Natalija Ćirić i Ana Ignjatov, ali nisu uspele da se domognu pobedničkog postolja.

This image has an empty alt attribute; its file name is 202-1024x683.jpg

Aleksandar Markov, sekretar “Balkana” bio je zadovoljan nastupom mladih dimitrovgradskih atletskih nada na prvom takmičenju u postkorona eri. On je u izjavi za FAR rekao da je u Kruševcu ostvaren sjajan rezultat, imajući u vidu činjenicu da su sportisti imali dugu pauzu od gotovo tri i po meseca iz dobro poznatih razloga.

A. Todorov

Foto: Atletski klub “Balkan” Dimitrovgrad

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar