a

Još dve osobe pozitivne, ukupno 356 u Pirotskom okrugu

Sa teritorije Pirotskog okruga na koronavirus pozitivne su još dve osobe od 29 testirana lica, pokazuju najnoviji podaci Zavoda za javno zdravlje u Pirotu. Jedna u Pirotu i jedna u Beloj Palanci.

Od početka epidemije registrovano je 356 pozitivnih slučajeva, od kojih je 239 u Pirotu, 80 u Beloj Palanci, 33 u Babušnici i 4 u Dimitrovgradu.

U saopštenju se navodi da je danas na grudno odeljenje Opšte bolnice u Pirotu primljena jedna osoba pod sumnjom na Covid-19.

Takođe, se kaže da virus još uvek cirkuliše u populaciji, te da je i dalje neophodno odgovorno ponašanje svakog pojedinca i poštovanje preventivnih mera.

Kompletan izveštaj ZZJZ u Pirotu možete pogledati OVDE.

T. Petrov (izvor: Centar za kontrolu i prevenciju bolesti Zavoda za javno zdravlje Pirot)

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar