a

VIDEO: U dimitrovgradskoj osnovnoj školi održana radionica u okviru projekta “WellBeCome”

Osnovna škola “Hristo Botev” u Dimitrovgradu od prošle godine realizuje projekat “WellBeCome” iz IPA programa, koji se sprovodi zajedno sa udruženjem “Azbukari” iz Sofije i osnovnom školom iz sela Aldomirovci. Tim povodom održana je radionica sa učenicima pod nazivom “Zdrava ishrana i zdravi stilovi života”.

“Sam cilj projekta je da u eri digitalizacije pokažemo da bez obzira na sve, ipak, možemo da živimo zdravo i ostvarimo različite vidove komunikacije”, rekla je u izjavi za FAR Danijela Kostov Pejčev, član projektnog tima.

This image has an empty alt attribute; its file name is 303-1024x683.jpg

Vrednost projekta je 43.707 eura, od toga Evropska unija sufinansira 35.548 eura. Projekat je zbog novonastale situacije imao suspenziju od mesec dana, tako da će biti završen 29. septembra.

Više detalja u izjavi Danijele Kostov Pejčev.

Ova publikacija je napravljena uz pomoć sredstava Evropske unije kroz Interreg-IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija pod brojem CCI No 2014TC16I5CB007. Jedinstveno odgovorno lice za sadržaj ove publikacije je OŠ „Hristo Botev“, Dimitrovgrad, R Srbija i ni na koji način ne može biti tumačen kao stav Evropske unije ili Upravljačkog tela programa,

Ovaj projekat sufinansira Evropska unija kroz Interreg-IPA Program prekogranične saradnje Bugarska Srbija.

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar