a

VIDEO: Zaharijev – Još jedan pozitivan slučaj u Bosilegradu, apel građanima da poštuju mere

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju na teritoriji opštine Bosilegrad registrovan je još jedan slučaj koronavirusa. To je za FAR potvrdio predsednik opštine Vladimir Zaharijev.

On je dodao da je situacija u školama i predškolskoj ustanovi stabilna, kao i da svi ugostiteljski i trgovinski objekti poštuju sve propisane mere.

S obzirom da je situacija u Srbiji postala nesigurna Zaharijev je apelovao još jednom na sve građane Bosliegrada da poštuju mere, nose maske i drže distancu.

Detaljnije u razgovoru sa Vladimirom Zaharijevim.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Foto: Vladimir Krojf Zahariev
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: FAR TV
oktobar 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar