a

Borislav Grigorov osvojio srebro na međunarodnim sportskim igrama mladih u Sarajevu

Član Stonoteniskog kluba “Mladost” iz Bosilegrada Borislav Grigorov okitio se srebrnom medaljom na velikom međunarodnom finalu sportskih igara mladih koje je održano od 20. do 24. oktobra u Sarajevu, prestonici Bosne i Hercegovine.

This image has an empty alt attribute; its file name is 357-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 358-1024x683.jpg

Organizatori takmičenja su sve osvajače medalja i njihove trenere nagradile i zlatnim odličjima, koje su pripale i članovima bosilegradske ekspedicije Borislavu Grigorovu i njegovom pomoćnom treneru Miroslavu Zaharijevu.

This image has an empty alt attribute; its file name is 359-1024x683.jpg

Trener “Mladosti” Nikola Taleski imao je samo reči hvale na račun svog pulena i pomoćnog trenera u klubu. On je istakao da je ovo veliki uspeh kako za sam klub, tako i za opštinu Bosilegrad. On je naglasio da će i u budućnosti zajedno sa decom iz kluba nastaviti sa vrednim radom na treninzima i dodao da očekuje nove velike domete svojih takmičara.

A. Todorov

Foto: Fejsbuk stranica Stonoteniski klub “Mladost” iz Bosilegrada

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar