a

“Dimitrovgradu” derbi protiv “Vlasotinca”

Košarkaši “Dimitrovgrada” ostvarili su sinoć pobedu na domaćem parketu protiv ekipe “Vlasotinca” rezultatom 70:64 (23:13, 13:19, 14:18, 20:14) u 4. kolu Prve muške regionalne lige Istok.

This image has an empty alt attribute; its file name is 378-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 379-1024x683.jpg

Dimitrovgradski tim je u dosadašnjem toku sezone upisao po dve pobede i dva poraza i trenutno se nalazi u gornjem delu tabele.

This image has an empty alt attribute; its file name is 380-1024x683.jpg

U narednom kolu izabranici trenera Bojana Jovanovića idu na megdan ekipi “Actavis Academy”. Meč se igra idućeg vikenda u Leskovcu.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar