a

Treća pobeda u nizu za dimitrovgradske stonotenisere

Stonoteniseri “Caribroda” savladali su juče u sportskoj hali u Dimitrovgradu ekipu niškog “Naisusa” rezultatom 4:2 u 3. kolu Kvalitetne lige “A” Stonoteniskog saveza centralne Srbije.

This image has an empty alt attribute; its file name is 469-1024x683.jpg

Domaćin je dobio prvi gem, tako što je Aleksadnar Sokolov sa 3:0 nadigrao Milorada Cukića. Sledeća dva gema dobili su gosti iz Niša. Najpre je Miloš Živković savladao Zorana Vasilova, a zatim je Boban Filipović bio bolji od Nenada Stojanova. U 4. gemu Aleksandar Sokolov je bio uspešniji od Miloša Živkovića za 2:2 u gemovima. Treći i četvrti poen za dimitrovgradske stonotenisere osvojili su Nenad Stojanov i Zoran Vasilov i na taj način doneli pobedu dimitrovgradskom timu.

This image has an empty alt attribute; its file name is 470-1024x683.jpg

U narednom kolu koje je na programu za dve nedelje, “Caribrod” gostuje ekipi “Medijana 2” u Nišu.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar