a

“Caribrod” pobedio “Medijanu 2” i overio treće mesto na kraju jeseni

Stonoteniseri “Caribroda” savladali su ekipu “Medijana 2” rezultatom 4:3. Meč poslednjeg kola jesenjeg dela prvenstva Kvalitetne A lige Stonoteniskog saveza centralne Srbije odigran je 21. decembra u sportskoj hali u Dimitrovgradu.

This image has an empty alt attribute; its file name is 478-1024x683.jpg

Pobedu dimitrovgradskom timu doneo je dubl Aleksandar Sokolov i Nenad Stojanov, koji je u odlučujućem meču rezultatom 3:0 savladao niški dvojac Vanja Milićević i Dimitrije Živković. Takođe, Sokolov je nadigrao Bojana Stojkovića i Vanju Milićevića, sa 3:0, dok je Stojanov pored pobede nad Bojanom Stojkovićem rezultatom 3:1, pretrpeo i poraz sa 3:2 od Dimitrija Živkovića. Za “Caribrod” su još nastupili Vladimir Dončev i Zoran Vasilov. Oni su svoje mečeve okončali porazima.

This image has an empty alt attribute; its file name is 479-1024x683.jpg

Dimitrovgradski tim je jesenji deo prvenstva završio ne trećem mestu na tabeli sa skorom od osam pobeda i dva poraza. U prvom prolećnom kolu “Caribrod” će biti domaćin ekipi “Mladosti” iz Bosilegrada.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar