a

Stonoteniseri “Caribroda” slavili u Vranju

Stonoteniseri “Caribroda” savladali su minulog vikenda u drugom kolu Kvalitetne lige A Stonoteniskog saveza centralne Srbije ekipu “Top Spina 2” u Vranju rezultatom 4:3.

Dimitrovgradski stonoteniseri su dobro otvorili susret i nakon pobeda Aleksandra Sokolova i Nenada Stojanova stekli prednost od 2:0. Međutim, Vranjanci su uzvratili i preokrenuli rezultat na 3:2 zahvaljujući pobedama Aleksandra Markovića protiv Zorana Vasilova i Nenada Stojanova i Stefana Tošića protiv Aleksandra Sokolova. Zatim je Zoran Vasilov izjednačio na 3:3, a u odlučujuićem sedmom gemu dvojac “Caribroda” Aleksandar Sokolov – Nenad Stojanov bio je uspešniji od para Aleksandar Marković – Stefan Tošić i doneo bodove dimitrovgradskom timu.

Nakon ove pobede “Caribrod” se nalazi u vrhu tabele sa dve pobede, a u narednom trećem kolu na megdan Dimitrovgrađanima u Sportskom centru Park stiže niški “Naisus”.

A. Todorov

Foto: Stonoteniski klub “Caribrod”

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar