a

Fudbal: Pobede “Balkanskog” i “Mladosti”, “Željuša” nije igrala zbog vanredne situacije u Dimitrovgradu

Fudbaleri “Balkanskog” ostvarili su pobedu minulog vikenda u Beloj Palanci nad ekipom “Jedinstva” iz Pirota rezultatom 2:0 (1:0) u susretu 14. kola Zone Istok. Oba pogotka za dimitrovgradski tim postigao je Davor Petrov.

“Balkanski” zauzima 3. mesto na tabeli sa 28 osvojenih bodova, koliko ima i četvrtoplasirani “Bor 1919”. Vodeći dvojac, “Tanasko Rajić” i “Hajduk Veljko”, je sakupio po 33 boda na svom kontu.

U narednom kolu izabranike trenera Nebojše Rangelova očekuje gostovanje ekipi “Brodoremonta”. Meč se igra idućeg vikenda u Kladovu.

This image has an empty alt attribute; its file name is 177-1-1024x683.jpg

I fudbaleri „Mladosti“ iz Bosilegrada bili su uspešni za vikend. Naime, bosilegradski sastav je u 10. kolu Pčinjske okružne lige savladao na stadionu Peskara u Bosilegradu ekipu “Južnе Prugе” rezultatom 7:3.

“Mladost” se nalazi na 4. mestu na tabeli sa 13 osvojenih bodova. „Južna Pruga” je na poslednjem mestu na prvenstvenoj lestvici sa svega jednim osvojenim bodom. Prvoplasirani “Trnovac” ima stopostotan učinak i sakupljenih 30 bodova.

U sledećem kolu “Mladost” gostuje ekipi “Mineralca” idućeg vikenda.

This image has an empty alt attribute; its file name is 178-1-1024x683.jpg

Meč 11. kola Okružne lige Pirot između fudbalera “Željuše” i “Dragoša” nije igran zbog vanredne situacije na teritoriji opštine Dimitrovgrad.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić / Vladimir Krojf Zahariev / Ivo Tomov

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar