Nastavlja se vakcinacija protiv koronavirusa u selima bosilegradske opštine

U organizaciji bosilegradskog Doma zdravlja i rukovodstva opštine Bosilegrad vakcinacija protiv korona virusa danas je obavljena u selima Izvor i Paralovo.

Kako javlja Radio Bosilegrad, Akcija će se u petak, 7. maja nastaviti u selima Goleš, Karamanica, Žeravino i Rikačevo, a istog dana u selima Gornje i Donje Tlmino biće obavljena revakcinacija.

„Ovakvu akciju organizovaćemo u svim mesnim zajednicama, kako bi se uspešno izborili sa pandemijom“, izjavio je predsednik opštine Vladimir Zaharijev.

Meštani opštine, kojima je potreban prevoz kako bi došli na vakcinaciju, mogu potražiti pomoć od Opštinske uprave i dobiti potrebne informacije na brojeve telefona: 017 877 006 i 065 405 99 80.

Dr Dragana Dimitrov, vođa Tima za vakcinaciju pri Domu zdravlja u Bosilegradu, izjavila je da je do sada vakcinisano oko 2.200 građana opštine, od kojih je 1.250 primilo obe doze. Dodala je da se u Domu zdravlja vrši vakcinacija i revakcinacija „Fajzerovom“, „Sputnjikovom“ i vakcinom „Sinofarm“. Imunizacija je sprovođena i tokom Uskršnjih praznika.

Izvor: Radio Bosilegrad

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar