a

“Mladost” poražena od “Mineralca”

U poslednjem, 22. kolu Pčinjske okružne lige fudbaleri “Mladosti” poraženi su minulog vikenda na stadionu Peskara u Bosilegradu od ekipe “Mineralca” rezultatom 1:2. Jedini pogodak za domaćina postigao je Nebojša Jordanov.

“Mladost” je takmičarsku sezonu završila na 8. mestu na tabeli sa 21 osvojenim bodom. Ostvarila je 7 pobeda, jedan nerešen rezultat i 12 poraza, uz 38 datih i 64 primljena gola.

Šampionsku titulu ponela je ekipa “Trnovca” sa 57 osvojenih bodova, a vicešampion je “Lugina” sa 45 bodova na svom kontu.

A. Todorov

Foto: Vladimir Krojf Zahariev

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar