a

Pobeda “Mladosti” na startu Pčinjske okružne lige

Posle višemesečne pauze izazvane pandemijom koronavirusa, minulog vikenda startovala je nova sezona u Pčinjskoj okružnoj ligi, koja će u takmičarskoj 2020/21 brojati 11 klubova.

This image has an empty alt attribute; its file name is 129-1-1024x683.jpg

U svom premijernom meču, fudbaleri “Mladosti” savladali su na stadionu Peskara u Bosilegradu ekipu “Čelika” iz Belog Polja rezultatom 3:2 (2:1).

U narednom, drugom kolu izabranici trenera Vladice Manasijeva gostuju ekipi “BSK-a”. Iz Bujanovca koja je u ovom kolu bila slobodna. Susret se igra idućeg vikenda.

A. Todorov

Foto: Vladimir Krojf Zahariev

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar