VIDEO: Vasil Andrejev – Turnir u malom fudbalu odložen za nedelju dana

Organizacioni odbor turnira u malom fudbalu u Dimitrovgradu doneo je odluku o odlaganju ove tradicionalne sportske manifestacije zbog slabe dinamike prijave ekipa. Početak turnira pomeren je za 26. jul i trajaće do 1. avgusta. Ovo je u izjavi za FAR rekao Vasil Andrejev, direktor Sportsko turističkog centra Caribrod.

This image has an empty alt attribute; its file name is 218-1-1024x683.jpg

Prema rečima Andrejeva, do sada su prijavljene ukupno tri ekipe što nije dovoljno da se turnir održi. On je pozvao sve timove koje žele da učestvuju na turniru da se prijave lično u prostorijama Sportsko turističkog centra ili na kontakt telefone: 010 / 361-124, 062 / 8838-681 i 063 / 435-174.

Direktor STC-a je kazao da će ulaz na turnir biti besplatan, ali će gledaoci morati da imaju potvrdu o vakcinaciji ili preležanoj bolesti ili da budu testirani, dok za igrače, kako naglašava, neće važiti procedura kao i za publiku, s tim što neće biti dozvoljeno mešanje gledalaca i igrača.

Organizatori ovog sportskog događaja su Sportsko turistički centar Caribrod i Sportski savez Caribrod. Pokrovitelj turnira je Opština Dimitrovgrad, a medijski pokrovitelj Radio-televizija Caribrod.

Detaljnije u izjavi Vasila Andrejeva.

Novinar: Aleksandar Todorov
Snimatelj: Stefan Pavić
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: FAR TV
jul 2021.

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar