Počinje turnir u malom fudbalu “Dimitrovgrad 2021”

Tradicionalni 57. turnir u malom fudbalu “Dimitrovgrad 2021” počinje večeras i trajaće do nedelje, 1. avgusta.

U seniorskoj konkurenciji prijavljeno je 8 ekipa koje su raspoređene u dve grupe. U grupi A nadmetaće se ekipe Real Caribrod “V – TAC”, FK Željuša, Fiesta Matleks i Džukijevi puleni, dok će grupu B činiti timovi No name, Hotel Hepi, Mlekara Marinković i Motel “Lounge”.

Prvog takmičarskog dana na programu su tri susreta. Turnir će u 20:30 časova otvoriti duel između ekipa Real Caribrod “V – TAC” i Džukijevi puleni. U 21:20 sati igraju FK Željuša i Fiesta Matleks, a u poslednjem meču dana, u 22:10 časova, sastaju se Hotel Hepi i Motel “Lounge”.

Raspored takmičenja u kategorijama mlađi i stariji pioniri biće naknadno objavljen.

Ukupan nagradni fond u seniorskoj konkurenciji iznosi 320.000 dinara. Osvajaču turnira pripašće 180.000, drugoplasiranoj ekipi 90.000, a ekipa koja bude osvojila 3. mesto dobiće 50.000 dinara. Za starije i mlađe pionire obezbeđene su nagrade u vidu sportske opreme.

Organizatori ovog sportskog događaja su Sportsko turistički centar Caribrod i Sportski savez Caribrod. Pokrovitelj turnira je Opština Dimitrovgrad, a medijski pokrovitelj Radio-televizija Caribrod.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar