VIDEO: Andrejev – Turnir u malom fudbalu od 26. jula do 1. avgusta

Tradicionalni 57. turnir u malom fudbalu u Dimitrovgradu biće održan od 26. jula do 1. avgusta, dok će izvlačenje parova biti u nedelju, 25. jula u 20:00 časova uživo na fejsbuk stranici Sportsko turističkog centra Caribrod.

Direktor Sportsko turističkog centra Caribrod Vasil Andrejev je u telefonskom razgovoru za FAR rekao da se u seniorskoj konkurenciji do sada prijavilo ukupno 8 ekipa, a da kod mlađih i starijih pionira očekuje 3 do 4 ekipe.

Andrejev je kazao da će ulaz na turnir biti besplatan, ali će gledaoci morati da imaju potvrdu o vakcinaciji ili preležanoj bolesti ili da budu testirani, dok za igrače, kako naglašava, neće važiti procedura kao i za publiku, s tim što neće biti dozvoljeno mešanje gledalaca i igrača.

Ukupan nagradni fond u seniorskoj konkurenciji iznosi 320.000 dinara. Osvajaču turnira pripašće 180.000, drugoplasiranoj ekipi 90.000, a ekipa koja bude osvojila 3. mesto dobiće 50.000 dinara. Za starije i mlađe pionire obezbeđene su nagrade u vidu sportske opreme.

Organizatori ovog sportskog događaja su Sportsko turistički centar Caribrod i Sportski savez Caribrod. Pokrovitelj turnira je Opština Dimitrovgrad, a medijski pokrovitelj Radio-televizija Caribrod.

Opširnije u izjavi Vasila Andrejeva.

Novinar: Aleksandar Todorov
Montaža: Mikica Kostov
Foto: Stefan Pavić
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: FAR TV
jul 2021.

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar