U Bosilegradu svečano otvorena rekonstruisana Filijala Pošte

U Bosilegradu je svečano otvoren obnovljeni i modernizovani objekat Filijale Pošte. Otvaranju je prisustvovala delegacija JP „Pošte Srbije“ na čelu sa Dejanom Šijakom, direktorom Funkcije poštanske mreže, u pratnji Gorana Stanojkovića, direktora Regionalne jedinice „Pošte Srbije“ u Vranju, predsednika opštine Bosilegrad Vladimira Zaharijeva i predstavnika opštinskog rukovodstva, javlja NRTV – Bosilegrad.

U preuređenom i modernizovanom objektu, pored usluga pripreme, isporuke i dostave pošiljki, novčanog poslovanja, menjačkih poslova i transfera novca, građanima su na raspolaganju i šalter Poštanske štedionice, na kojem će biti zapošljen jedan novi radnik, šalteri Dunav osiguranja i Telekoma Srbije, kao i bankomat Poštanske štedionice, koji će biti dostupan 24 sata.

Predsednik opštine Vladimir Zaharijev zahvalio se državnom vrhu Srbije na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i naglasio da će Bosilegrađani sada moći da obavljaju više usluga na jednom mestu, na brži, bezbedniji i efikasniji način, zbog kojih su do sada morali da idu u Vranje ili druge gradove u unutrašnjosti. Napomenuo je da je u planu otvaranje filijale „Pošta Srbije“ u selu Bistar.

Trenutno je u Pošti u Bosilegradu angažovano 10 radnika – sedam u filijali u gradu i troje u filijalama u selima Bistar, Gornja Lisina i Donja Ljubata.

Izvor i foto NRTV – Bosilegrad

Autor: J.P.

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar