Luka Nikolov osvojio srebro, Borislav Grigorov bronzu na međunarodnom turniru u stonom tenisu u Nišu

Članovi Stonoteniskog kluba “Mladost” iz Bosilegrada Luka Nikolov i Borislav Grigorov osvojili su medalje na međunarodnom turniru u stonom tenisu “Andro Grand Prix 2022” koji je 22. maja održan u Sportskom centru “Čair” u Nišu. Nikolov je u kategoriji juniora osvojio srebrno odličje, dok se Grigorov u istoj kategoriji domogao bronzane medalje.

Zapažene rezultate ostvarili su i Bratislav Stojimenov koji je ispao u osmini finala u kategoriji juniora, Miljan Mitkov koji je u kategoriji kadeta došao do četvrtfinala, a u kategoriji juniora do šesnaestine finala, Dario Andonov koji je u kategoriji mlađih kadeta stigao do četvrtfinala, Nikola Grigorov i Uroš Spasov su u kategoriji mlađih kadeta došli do glavne table. Odlične partije odigrali su Nemanja Vasilev, Nemanja Gonev, Valeri Stamenov, Julijan Todorov u kategoriji kadeta.

Trener bosilegradskih stonotenisera Nikola Taleski bio je zadovoljan izdanjem Nikolova i Grigorova, ali i ostalih njegovih pulena, u, kako je rekao, veoma jakoj konkurenciji.

“Kao trener mogu da budem prezadovoljan igrom svojih takmičara. Dugo ih ovako nisam video da se bore i trude za svaki poen. Još jednom smo pokazali da u klubu vredno radimo i da naše vreme tek dolazi. Ovim putem želim da se zahvalim rukovodstvu Opštine Bosilegrad na čelu sa predsednikom Vladimirom Zaharijevim što su uvek uz nas i što nas finansiraju na svim nivoima takmičenja” – istakao je Taleski.

Na turniru u Nišu učestvovalo je preko 300 stonotenisera iz Srbije, Severne Makedonije i Bugarske.

A. Todorov

Foto: Nikola Taleski / STK “Mladost” Bosilegrad

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar