Izbor najboljih u sportu opštine Dimitrovgrad za 2016. godinu 28. januara u hotelu „Saks Blakan“

   U organizaciji Ustanove za sport i turizam „Sportsko turistički centar Caribrod“ i opštine Dimitrovgrad, 28. januara (subota) sa početkom od 20:00 časova u hotelu „Saks Balkan“ biće organizovana svečanost povodom izbora najboljih u sportu opštine Dimitrovgrad za 2016. godinu. Osim godišnjih priznanja najuspešnijim sportistima i sportskim kolektivima, biće dodeljene i nagrade za doprinos u razvoju sporta, kao i posebna priznanja.

   Posebna priznanja biće dodeljena uspešnim sportistima i sportistkinjama poreklom iz Dimitrovgrada koji se takmiče u drugim sredinama u zemlji i inostranstvu, uspešnim sportistima koji su postigli zapažene rezultate u školskom sportu, zapažene rezultate u prošlosti, kao i sportistima koji su postigli određene rezultate na takmičenjima za osobe sa smetnjama u razvoju. Posebna priznanja biće uručena i sportskim organizacijama i pojedincima koji promovišu rekreativni sport  i onima koji učestvuju na takmičenjima koja nisu u sistemu Sportskog Saveza Srbije, a koji promovišu zdrav i sportski način života i pomažu afirmaciji sporta, kaže za FAR, Vasil Andrejev, direktor Ustanove za sport i turizam „Sportsko-turistički centar Caribrod“.

   U konkurenciji za najboljeg sportistu u 2016. godini naći će se 4 kandidata: Igor Petrov (KK Dimitrovgrad), Nikola Dimitrov (FK Željuša), Saša Markov i Lazar Manić (FK Balkanski). Kandidati za najbolji sportski kolektiv u 2016. su Šahovski klub „Caribrod“, Košarkaški klub „Dimitrovgrad“ i Fudbalski klub „Balkanski“.

   Opširnije u audio izjavi koju je Vasil Andrejev dao za portal FAR.

 A. Todorov

Foto: pixabay.com, Aleksandar Todorov

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar