a
 

Promocija manifestacije “Dani Caribrodske šušenice 2017” u prestonici Bugarske

U Dimitrovgradu će po treći u subotu 18. novembra biti održana gastro-turistička manifestacija “Dani Caribrodske šušenice 2017”, u organizaciji Sportsko turističkog centra “Caribrod” i uz podršku opštine Dimitrovgrad.

Prema informacijama objavljenih na sajtu STC-a, ove godine najviše se radilo na promociji i marketingu manifestacije sa akcentom da je primarno tržište Sofija. U prestonici Bugarske ovaj događaj se reklamira na 2 bilborda u najtranzitnijim ulicama, na bulevaru Slivnica i Stambolijski, dok je jedan stritbord postavljen u pešačkoj zoni u Vitoškoj ulici.

 Ovakav vid reklame se pokazao kao pravi pogodak jer zainteresovani posetioci od juče već kontaktiraju STC radi dodatnih informacija za manifestaciju.

Pored ovog vida reklame, Sportsko turistički centar “Caribrod” radi na dodatnim promocijama u Sofiji, u drugim gradovima Bugarske, u Srbiji i u ostalim zemljama regiona, piše na sajtu STC-a.

P. Videnov (Izvor: udimitrovgradu.rs)

Foto: udimitrovgradu.rs

Napisao/la

Petar Videnov je rođen 1970. godine. Iako agronom po profesiji, u celosti se posvećuje novinarstvu. Novinarsku karijeru počinje u radio-televiziji Caribrod 1995. godine, gde kao novinar, voditelj i urednik već 21 godinu učestvuje u kreiranju i stvaranju raznovrsnih radijskih i televizijskih emisija, dokumentarnih filmova, reportaža i intervjua na bugarskom i srpskom jeziku. Posebnu pažnju posvećuje negovanju kulture i tradicije bugarske nacionalne zajednice u Srbiji. Novinar-urednik (1999-2000), član uređivačkog kolegijuma (2000-2002) i glavni i odgovorni urednik RT Caribrod (2002-2003) i (2009-2011). Dugogodišnji saradnik Novinsko-izdavačke ustanove „Bratstvo“ i istoimenog nedeljnika na bugarskom jeziku. Saradnik elektronskih i štampanih medija u Srbiji i Bugarskoj, a posebno Radio-televizije Srbije - „TV Žurnal na bugarskom jeziku“. Dopisnik nacionalnog bugarskog časopisa “Lov i ribolov“. Sa Agencijom za kinematografsku i televizijsku produkciju “Positive Production” iz Dimitrovgrada radio na izradi više dokumentarnih filmova i emisija – reditelj i scenarista dokumentarnih filmova „Trio Forte“ i „Zlatan Dudov“. Jedan od osnivača Udruženja građana „Emblema“ i Internet Portala „Far“. Bavi se publicistikom. Autor knjige „Po lovdžijski“. Član NUNS-a i međunarodne federacije novinara IFJ. Dobitnik značajnih novinarskih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim medijskim festivalima.

Bez komentara

Ostavi komentar