a
 

Zbog tehničkog kvara na mašini most u Pasterovoj ulici na reci Nišavi biće ponovo asfaltiran – Petrov se izvinjava građanima

Iako je za juče bilo najavljeno puštanje u saobraćaj mosta na reci Nišavi u Pasterovoj ulici, do toga nije došlo još uvek. Prema rečima Bobana Petrova, pomoćnika predsednika opštine Dimitrovgrad, došlo je do tehničkog kvara na finišeru, tako da će postavljeni asfaltni sloj biti zamenjen novim, odnosno da će prvog narednog dana kada ne bude padavina most biti ponovo asfaltiran.

Petrov je za portal FAR rekao da se izvinjava građanima zbog novonastale situacije, zbog čega će morati još koji dan da sačekaju puštanje saobraćaja preko mosta. On je, takođe, naveo da će izvođač radova popraviti grešku o sopstvenom trošku.

Sredstva za rekonstrukciju mosta u iznosu od 10.500.000 dinara sa PDV-om obezbedila je Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Republike Srbije. Investitor je opština Dimitrovgrad, dok je izvođač radova građevinsko preduzeće „Iformiks“ iz Pirota.

  A. Todorov

Foto: Slaviša Milanov

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar