a
 

Objavljen poziv za dostavljanje predloga za opštinske nagrade i priznanja

Povodom praznika opštine Dimitrovgrad, 21. septembra – Rođenje presvete Bogorodice, Zoran Đurov, predsednik organizacionog odbora za proslavu dana opštine objavio ja poziv za dostavu predloga za opštinske nagrade i priznanja.

Nagrade i priznanja biće dodeljena za izuzetne rezultate u svakodnevnom rešavanju privrednih, komunalnih, stambenih, zdravstvenih, prosvetnih, kulturnih, umetničkih, sportskih i drugih delatnosti.

Nagrade – priznanja se dodeljuju pojedincima, preduzećima, ustanovama, organizacijama, udruženjima, mesnim zajednicama, državnim organima, grupi građana, drugim zainteresovanim organima – organizacijama, kao i naučnim, kulturnim i drugim radnicima koji su dali svoj doprinos za razvoj ili afirmaciju opštine Dimitrovgrad.

Predlozi moraju biti obrazloženi i dostavljeni Komisiji za dodelu opštinskih nagrada i priznanja najkasnije do 10. septembra ove godine. Predlozi se dostavljaju lično ili poštom na adresu opštine Dimitrovgrad, ulica Balkanska 2.

Konačnu odluku o nagradama i priznanjima donosi Skupština opštine Dimitrovgrad na predlog predsednika opštine.

 A. Todorov

Foto: Aleksandar Todorov

Napisao/la

Petar Videnov je rođen 1970. godine. Iako agronom po profesiji, u celosti se posvećuje novinarstvu. Novinarsku karijeru počinje u radio-televiziji Caribrod 1995. godine, gde kao novinar, voditelj i urednik već 21 godinu učestvuje u kreiranju i stvaranju raznovrsnih radijskih i televizijskih emisija, dokumentarnih filmova, reportaža i intervjua na bugarskom i srpskom jeziku. Posebnu pažnju posvećuje negovanju kulture i tradicije bugarske nacionalne zajednice u Srbiji. Novinar-urednik (1999-2000), član uređivačkog kolegijuma (2000-2002) i glavni i odgovorni urednik RT Caribrod (2002-2003) i (2009-2011). Dugogodišnji saradnik Novinsko-izdavačke ustanove „Bratstvo“ i istoimenog nedeljnika na bugarskom jeziku. Saradnik elektronskih i štampanih medija u Srbiji i Bugarskoj, a posebno Radio-televizije Srbije - „TV Žurnal na bugarskom jeziku“. Dopisnik nacionalnog bugarskog časopisa “Lov i ribolov“. Sa Agencijom za kinematografsku i televizijsku produkciju “Positive Production” iz Dimitrovgrada radio na izradi više dokumentarnih filmova i emisija – reditelj i scenarista dokumentarnih filmova „Trio Forte“ i „Zlatan Dudov“. Jedan od osnivača Udruženja građana „Emblema“ i Internet Portala „Far“. Bavi se publicistikom. Autor knjige „Po lovdžijski“. Član NUNS-a i međunarodne federacije novinara IFJ. Dobitnik značajnih novinarskih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim medijskim festivalima.

Bez komentara

Ostavi komentar