a

VIDEO: Dragan Milić – U narednih 6 meseci „Maxa tours“ prevoziće putnike na lokalu

Autobuski prevoznik „Maxa tours“ iz Pirota prevoziće putnike u narednih 6 meseci na lokalu, rekao je nakon sednice Opštinskog veća u izjavi za medije Dragan Milić, opštinski većnik.

Milić je, takođe, istakao da su većnici dali pozitivna mišljenja na zahteve nekoliko mesnih zajednica koji se odnose na sanaciju lokalnog puta Zarine vodenice – Gornja Nevlja, naknadu materijalne štete pričinjene od strane pasa lutalica meštanima Trnskih Odorovaca, renoviranje Doma kulture u Prtopopincima, kao i na čišćenje i dezinfekciju vodovoda u selu Skrvenica.

Dragan Milić prenosi detalje sa sednice Opštinskog veća

Novinar: Aleksandar Todorov
Snimatelj: Stefan Pavić
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: Internet Portal FAR
jul 2019

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar