a

Suzbijanje larvi komaraca 31. jula u Dimitrovgradu

Preduzeće “SANIT M&M” iz Niša u sredu, 31. jula, ukoliko vremenski uslovi dozvole, obaviće suzbijanje larvi komaraca na teritoriji opštine Dimitrovgrad. Tretman je planiran u periodu od 09:00 do 18:00 časova.

Iz odseka za lokalnu poresku administraciju, poljoprivredu i zaštitu životne sredine obaveštavaju građane da će se radovi izvoditi jedan dan, preparatom za suzbijanje larvi komaraca.

Program suzbijanja larvi komaraca na teritoriji Republike Srbije sprovodi Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave na području 17 upravnih okruga sa pripadajućim gradovima i opštinama.

Utvrđivanje brojnosti larvi komaraca i njihovo tretiranje vršiće se u staništima komaraca poput priobalja reka, potoka, bara i jezera.

Teodora Petrov

Foto: pixabay.com

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar