Stonoteniseri „Mladosti“ poraženi od „Belog Polja“ sa 4:2

Stonoteniseri „Mladosti“ poraženi su u komšijskom derbiju od ekipe „Belo Polje“ iz Surdulice rezultatom 4:2. Meč 8. kola Kvalitetne A lige Stonoteniskog saveza centralne Srbije je igran 23. novembra u Bosilegradu.

This image has an empty alt attribute; its file name is 537-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 538-1024x683.jpg

Trener bosilegraskog kluba Nikola Taleski je istakao da je susret bio veoma interesentan i neizvestan do samog kraja, sa puno lepih poteza na obe strane. Prema njegovim rečima presudan je bio prvi susret u kome je Luka Nikolov pri rezultatu 2:2 i vođstvu u petom gemu od 8:5 protiv gostujućeg stonotenisera Miloševića ispustio dobijen meč. Taleski ističe da ovaj poraz neće demoralisati njegove igrače i da će ekipa nastojati da vredno radi i trenira kako bi u narednim mečevima ostvarila bolje rezultate.

This image has an empty alt attribute; its file name is 539-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 540-1024x683.jpg

Narednog vikenda bosilegradskim stonoteniserima predstoji prvenstvena pauza, ali će oni biti ponovo aktivni jer ih očekuje ekipno prvenstvo Stonoteniskog saveza centralne Srbije koje će biti održano u Bosilegradu. Organizatori ove sportske smotre najavljuju učešće velikog broja klubova i najveći stonoteniski turnir pod okriljem Saveza centralne Srbije u poslednjih 15 godina.

A. Todorov

Foto: Vladimir Krojf Zahariev

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar