a

Stonoteniseri „Mladosti“ poraženi od „Belog Polja“ sa 4:2

Stonoteniseri „Mladosti“ poraženi su u komšijskom derbiju od ekipe „Belo Polje“ iz Surdulice rezultatom 4:2. Meč 8. kola Kvalitetne A lige Stonoteniskog saveza centralne Srbije je igran 23. novembra u Bosilegradu.

This image has an empty alt attribute; its file name is 537-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 538-1024x683.jpg

Trener bosilegraskog kluba Nikola Taleski je istakao da je susret bio veoma interesentan i neizvestan do samog kraja, sa puno lepih poteza na obe strane. Prema njegovim rečima presudan je bio prvi susret u kome je Luka Nikolov pri rezultatu 2:2 i vođstvu u petom gemu od 8:5 protiv gostujućeg stonotenisera Miloševića ispustio dobijen meč. Taleski ističe da ovaj poraz neće demoralisati njegove igrače i da će ekipa nastojati da vredno radi i trenira kako bi u narednim mečevima ostvarila bolje rezultate.

This image has an empty alt attribute; its file name is 539-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 540-1024x683.jpg

Narednog vikenda bosilegradskim stonoteniserima predstoji prvenstvena pauza, ali će oni biti ponovo aktivni jer ih očekuje ekipno prvenstvo Stonoteniskog saveza centralne Srbije koje će biti održano u Bosilegradu. Organizatori ove sportske smotre najavljuju učešće velikog broja klubova i najveći stonoteniski turnir pod okriljem Saveza centralne Srbije u poslednjih 15 godina.

A. Todorov

Foto: Vladimir Krojf Zahariev

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar