Dimitrovgrad 24. januara proglašava najbolje u sportu u 2019. godini

U velikoj sali Centra za kulturu 24. januara u 13:00 časova biće održana tradicionalna svečanost na kojoj će biti proglašeni najbolji u sportu Dimitrovgrada u 2019. godini.

U izjavi za portal FAR Vasil Andrejev, direktor Sportsko turističkog centra Caribrod ističe da će na ceremoniji nagrađivanja najboljih biti uručena priznanja najuspešnijim sportistima i sportskim kolektivima, nagrade za doprinos u razvoju sporta, kao i posebna priznanja.

Po njegovim rečima, svi sportski kolektivi u Dimitrovgradu mogu do 17. januara da dostave svoje predloge za najbolje sportiste, nakon čega će, kako kaže, Komisija za izbor najboljih u sportu bodovati kandidate u skladu sa Pravilnikom i doneti konačnu odluku o najuspešnijima u prošloj godini.

Dodatne informacije mogu se dobiti u prostorijama STC-a, na telefon 361-124, kao i elektronskim putem na mejl [email protected].

Izbor za najbolje u sportu organizuju Sportsko turistički centar Caribrod i Sportski savez Caribrod. Pokrovitelj pete po redu manifestacije je opština Dimitrovgrad.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar