a

Zaharijev: U Bosilegradu za vikend bez proizvodnje maski i dezinfekcije ulaza i javnih zgrada

Građani poštuju mere Vlade i u Bosilegradu nema sumnji na koronavirus, rekao je za portal FAR predsednik opštine i komandant Štaba za vanredne situacije Vladimir Zaharijev.

This image has an empty alt attribute; its file name is 54-1024x683.jpg

On je istakao da se snabdevanje namirnicama i lekovima odvija nesmetano, a za vikend će stati proizvodnja maski i neće se dezinfikovati ulazi u zgrade.
Prema njegovim rečima maske i dezinfekcija će ponovo početi da se rade od ponedeljka, a kako je za FAR rekao do sada je proizvedeno oko 8000 zaštitnih maski od kojih je jedan deo poslao u Vranje, a isto tako planira da jedan broj pošalje i u Niš.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Foto: Vladimir Krojf Zahariev
Produkcija: FAR TV
april 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar