a

Zaharijev: U Bosilegrad stigla donacija od 2.000 vizira

U Bosilegrad je stiglo 2.000 vizira iz Beograda. To je donacija firmi “Ful Elektro” i “Jug Elektro” koja je upućena po osnovu zahteva opštinskog rukovodstva. To je najvažniji momenat koji je za FAR istakao Vladimir Zaharijev, predsednik opštine Bosilegrad, sumirajući epidemiološku situaciju u tom gradu.

Viziri će biti podeljeni prvenstveno firmama u gradu, a ono što preostane biće podeljeno i građanima Bosilegrada.

This image has an empty alt attribute; its file name is 298-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 299-1024x683.jpg

Zaharijev je rekao da su i korisnicima socijalne zaštite dodeljeni paketi sa osnovnim životnim namirnicama. To je dar agencije “Niveus Tim”, koja pruža usluge pomoć u kući i lične pratnje deci sa smetnjama u razvoju.

Kada je reč o epidemiološkoj situaciji u opštini, ona je i dalje povoljna i nema niti zaraženih, niti sumnji na koronavirus.

Više o svemu u telefonskom razgovoru sa Vladimirom Zaharijevim.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Foto: Vladimir Krojf Zahariev / lična arhiva Vladimira Zaharijeva
Produkcija: FAR TV
maj 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar