a

VIDEO: Defile malih maturanata u Bosilegradu

Tradicionalna šetnja malih maturanata Osnovne škole “Georgi Dimitrov” u Bosilegradu održana je i ove godine, na radost kako sugrađana, tako i bosilegradskih svršenih osmaka.

Deo centralne gradske ulice zablistao je ove večeri punim sjajem mladosti, lepote i elegancije.

This image has an empty alt attribute; its file name is 12-1024x683.jpg

Bosilegradski školarci, njih 73, izmamili su osmehe građana, rodbine i prijatelja. Nakon tradicionalne šetnje, oni su zavšetak školovanja proslavili u prostorijama škole.

Ekipa FAR-a želi budućim srednjoškolcima uspeh u daljem školovanju!

Novinar: Teodora Petrov
Snimatelj i foto: Vladimir Krojf Zahariev
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: FAR TV
jul 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar