a

VIDEO: Dimitrov – Epidemiološka situacija u gradu i dalje stabilna

Epidemiološka situacija u Dimitrovgradu je i dalje stabilna, još jedna osoba je testirana na koronavirus, a rezulat testa se očekuje u toku sutrašnjeg dana, rekao je za FAR predsednik opštine Vladica Dimitrov.

U gradu uskoro počinje kontrola nošenja maski u zatvorenom prostoru, jer kako epidemija popušta tako ljudi manje poštuju mere, naveo je Dimitrov.

On je takođe rekao da su rezultati testa za lice koje je ranije bilo pozitivno negativni i da će se odraditi još jedan test u roku od 7 do 10 dana.

Dimitrov je naglasio da nije zabeležen povećan broj javljanja u kovid ambulanti, pošto ih je danas bilo samo 6. Stanje u Domu za stare je pod kontrolom, dodao je on.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Foto: Stefan Pavić
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: FAR TV
avgust 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar