a

Završni sloj asfalta na deonici Smilovci – Prtopopinske vodenice i u selu Lukavica

Postavljanjem završnog sloja asfalta, danas u popodnevnim časovima biće završeni radovi na deonici puta Smilovci – Prtopopinske vodenice. Sutra se očekuje i završetak radova na putu u Lukavici, od Džoninog mosta do uključenja na magistralni put, rekao je za FAR Žan Conević, pomoćnik predsednika opštine Dimitrovgrad za komunalnu delatnost i putnu infrastrukturu.

Conević je dodao da će danas biti odrađena lepeza u Lukavici, koja će omogućiti brže i preglednije uključivanje i isključivanje na magistralni put, a nakon asfaltiranja u tom selu, biće postavljene bankine, prilazi i odvodi za atmosfersku vodu.

This image has an empty alt attribute; its file name is 290-1024x683.jpg

Takođe, u zavisnosti od organizacije izvođača radova, očekuje se završetak prilaznih mostića i prilaza do dvorišta u selu Gojin Dol.

Deonica puta Smilovci – Prtopopinske vodenice dugačka je 2,3 kilometra, a deonica u Lukavici 2 kilometra. Radove izvodi preduzeće “Drumovi A&D” iz Pirota.

 T. Petrov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar