VIDEO: Zoran Đurov – Sednica SO Dimitrovgrad 14. oktobra, na dnevnom redu 42 tačke

Treća sednica Skupštine opštine Dimitrovgrad u novom sazivu biće održana u sredu, 14. oktobra u 10:00 sati u velikoj sali Centra za kulturu, uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera. Ovo je u telefonskom razgovoru za FAR TV rekao Zoran Đurov, predsednik lokalnog parlamenta.

Đorov je kazao da će se na dnevnom redu zasedanja naći 42 tačke a kao važne je izdvojio one koje se odnose na opštinske finansije. To su, prema njegovim rečima, izveštaj o poslovanju budžeta opštine za prvu polovinu 2020. godine, završni račun budžeta za 2019. godinu i rebalans budžeta za tekuću godinu.

Nekoliko tačaka odnosi se na poslovanje Javnog preduzeža “Komunalac”, a prema rečima Đurova to su usvajanje Informacija o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja za period od 1. januara do 30. juna ove godine, zatim izveštaj o radu i finansijski izveštaj za prethodnu godinu, kao i izmene Programa poslovanja “Komunalca” za 2020. godinu.

Đurov ističe da će se nekoliko tačaka odnositi na poslovanje JKP “Regionalna deponija Pirot”, a pred odbornicima na usvajanje će se naći i godišnji plan rada Predškolske ustanove 8. septembar za radnu 2020/2021. godinu sa Operativnim planom rada, kao i godišnji izveštaj o realizaciji plana rada ove ustanove za proteklu radnu godinu.

Prema rečima Đurova, pred odbornicima će se naći i dosta tačaka koje se tiču pribavljanja, ali i otuđenja imovine iz i u javnu svojinu opštine Dimitrovgrad, kao i puno tačaka iz komunalne oblasti.

Opširnije u izjavi Zorana Đurova.

Novinar: Aleksandar Todorov
Montaža: Mikica Kostov
Foto: Stefan Pavić
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: FAR TV
oktobar 2020.
www.far.rs

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar