a

VIDEO: Zaharijev – U Bosilegradu nema novozaraženih, kontakti pozitivne osobe negativni

Nakon pozitivnog slučaja registrovanog 23. oktobra, u Bosilegradu nema novozaraženih koronavirusom, a i kontakti pozitivne osobe su negativni, kazao je za FAR predsednik opštine Vladimir Zaharijev.

Zaharijev je rekao da se poštuju preventivne mere, peru ulice, vrši inspekcijski nadzor i šiju maske namenjene građanima te opštine.

Čujte detalje u telefonskom razgovoru.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Foto: Vladimir Krojf Zahariev
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: FAR TV
oktobar 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar