a

Pobeda stonotenisera “Caribroda”

Stonoteniseri “Caribroda” savladali su minulog vikenda ekipu “Stonija” iz Niša rezultatom 4:2. Duel 5. kola Kvalitetne lige “A” Stonoteniskog saveza centralne Srbije igran je u Babušnici zbog vanredne situacije u opštini Dimitrovgrad.

Pobedu dimitrovgradskom timu doneli su Aleksandar Sokolov, koji je ostvario dve pobede protiv Vladimira Miletića i Marjana Jovanovića, Zoran Vasilov koji je bio bolji od Petra Paunovića i Nenad Stojanov koji je takođe savladao Petra Paunovića.

Dimitrovgradski stonoteniseri imaju maksimalan učinak u prvih pet prvenstvenih kola i nalaze se na deobi prvog mesta sa ekipom “Knjaževca”. U narednom kolu dimitrovgradski stonoteniseri idućeg vikenda gostuju ekipi “Belo Polje” u Surdulici.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar